BEL PIATTO – Вкуси нешто поинакво, повелете на гурмански залак!

ЗАПОЗНАЈ ГО БЕЛ ПИАТТО

Во БЕЛ ПИАТТО можете да најдете Паста, Рижото, Готвени Jадења, Поховано, Чорби, Салати, Врапови, Сендвичи, Компири, Палачинки, Десерти. БЕЛ ПИАТТО е создаден за уживателите на вкусна храна, италијански специјалитети и традиционални македонски вкусови. Повелете на гурмански залак во БЕЛ ПИАТТО. Уживајте со семејството, пријателите и колегите во нашето разновидно мени и елегантно спакувани вкусови. Buon appetito.