BEL PIATTO

САЛАТИ

Цезар Салата

300 ден.

пилешко месо, кубети, пармезан, краставица, домат, ротквица, маслинки, дресинг, марула

Туна Салата

280 ден.

риба туна, марула, кисели краставички, домат, пченка, маслинки, кромид, кубети, дресинг.

Шопска Салата

200 ден.

домат, кромид, краставица, сирење.

Сезонска Салата

150 ден.

сезонска салата.