BEL PIATTO

ПАСТА

Болоњезе

320 ден.

паста, доматен сос, јунешко месо, кромид, лук, морков, зачини.(500гр.)

Арабијата

200 ден.

паста, доматен сос, јунешко месо, кромид, лук, морков, зачини.(500гр.)

Наполи

200 ден.

паста, доматен сос, зачини.(500гр.)

Сирење

250 ден.

паста, доматен сос, зачини.(500гр.)

Кватроформаџи

350 ден.

паста, сино сирење, крем сирење, тврдо сирење, чедар, бел сос, зачини.(550гр.)

Алио Олио

180 ден.

паста, лук, маслиново масло, зачини.(400гр.)

Паста пилешко со печурки во бел сос

320 ден.

паста ,пилешко месо, бел сос, печурки, зачини.(600гр.)

Паста пилешко во кари

320 ден.

паста, пилешко месо, жолт сос, зачини.(600гр.)

Паста Веге

220 ден.

паста, доматен сос, пиперки, зачини.(500гр.)

Паста со пилешко и зеленчук

300 ден.

паста , пилешко месо, зеленчук, лук, зачини.(500гр.)

Паста Карбонара

320 ден.

паста , сланина, бел сос, тврдо сирење, јајце, зачини(600гр.)

Паста Фунги

220 ден.

паста, печурки, бел сос, зачини.(550гр.)