BEL PIATTO

СЕНДВИЧИ

Хамбургер

180 ден.

плескавица, салата, помфрит.

 

Чикенбургер

220 ден.

пилешко месо, салата, помфрит.

 

Мини хамбургер

100 ден.

мини плескавица, салата, помфрит.

Ладен сендвич

130 ден.

кашкавал, пилешки гради, цезар сос, салата.

 

Сендвич омлет со сирење

160 ден.

омлет со сирење, цезар сос, салата.

 

Сендвич омлет со шунка

160 ден.

омлет со шунка, цезар сос, салата.

 

Мини ладен сендвич

50 ден.

кашкавал, пилешки гради, цезар сос, салата.

 

Тост

100 ден.

шунка, кашкавал, печурки.