BEL PIATTO

ПОХОВАНО

Кранчи пилешки прсти

350 ден.

пилешко месо, кранчи смеса, зачини.(300гр.)

 

Чикен нагетс

350 ден.

пилешко месо, смеса за панирање, зачини.

 

Фиш фингерс

350 ден.

месо од риба , смеса за панирање, зачини.(250гр.)

Прстени од лигњи

350 ден.

лигњи, смеса за панирање, зачини.(250гр.)

Прстени од кромид

200 ден.

кромид, смеса за панирање, зачини.

 

Пирошка

150 ден.

смеса за пирошка, смеса за панирање, пилешки гради, кашкавал , цезар сос, зачини.