BEL PIATTO

РИЖОТО

Рижото со пилешко во кари

320 ден.

рижото, пилешко месо, жолт сос, зачини.(600гр.)

Рижото Фунги

220 ден.

рижото, печурки, зачини.(550гр.)

Рижото со зеленчук

230 ден.

рижото, зеленчук, зачини.(450гр.)

Рижото со пилешко и зеленчук

300 ден.

рижото, пилешко месо, зеленчук, зачини.(500гр.)

Рижото со пилешко и печурки во бел сос

320 ден.

рижото, пилешко месо, печурки, бел сос, зачини.(600гр.)

Рижото Веге

220 ден.

рижото, пилешко месо, печурки, бел сос, зачини.(500гр.)