BEL PIATTO

СПЕЦИЈАЛИТЕТИ

Готвено телешко БЕЛПИАТТО БИФ

550 ден.

телешко месо, зеленчук, зачини, пире.(500гр.)

Готвено свинско БЕЛПИАТТО ПОРК

450 ден.

свинско месо, зеленчук, зачини, пире.(500гр.)

Готвено пилешко БЕЛПИАТТО ЧИКЕН

350 ден.

пилешко месо, тиквици, морков, модар домат, брокула, печурки, пиперки.(400гр.)

Пилешки крилца

250 ден.

пилешки крилца, зачини.(300гр.)