BEL PIATTO

ПАЛАЧИНКИ

Солена палачинка

150 ден.

смеса за палачинка, пилешки гради, кашкавал, кечап, мајонез, зачини.

Палачинка со мармалад

150 ден.

 

 

Палачинка со сладолед

210 ден.

 

 

Палачинка со крем и банана

150 ден.