BEL PIATTO

ВРАПОВИ

Цезар Врап

250 ден.

тортиља, пилешко месо, пченка, марула, ајсберг, домат, кашкавал, дресинг.

 

Туна Врап

250 ден.

тортиља, туна, марула, ајсберг, домат, пченка, маслинка, кромид, дресинг

 

Веге Врап

200 ден.

тортиља , марула, пченка, маслинка, зелка, морков, кисела краставичка, домат, растителен кашкавал, дресинг.