BEL PIATTO

ГОТВЕНИ ЈАДЕЊА

Тавче гравче

32 ден. (100 гр.)

Грав со месо

45 ден. (100 гр.)

Мусака

60 ден. (100 гр.)

Мрсна сарма

68 ден. (100 гр.)

Компир манџа

60 ден. (100 гр.)

Посна сарма

45 ден (100 гр.)

Тавче спанаќ

48 ден. (100 гр.)

Турлитава

60 ден. (100 гр.)

Подварок

68 ден. (100 гр.)

Леќа

25 ден (100 гр.)

Зелка со месо

60 ден. (100 гр.)

Полнети пиперки

60 ден. (100 гр.)

Грашок

45 ден. (100 гр.)

БЕЛ ПИАТТО Подварок

75 ден. (100 гр.)

Боранија

45 ден. (100 гр.)

Посна турлитава

40 ден. (100 гр.)