BEL PIATTO

РИЖОТО

Рижото со пилешко во кари

180 ден.

рижото, пилешко месо, жолт сос, зачини.(300гр.)

Рижото Фунги

130 ден.

рижото, печурки, зачини.(280гр.)

Рижото со зеленчук

140 ден.

рижото, зеленчук, зачини.(230гр.)

Рижото со пилешко и зеленчук

170 ден.

рижото, пилешко месо, зеленчук, зачини.(250гр.)

Рижото со пилешко и печурки во бел сос

180 ден.

рижото, пилешко месо, печурки, бел сос, зачини.(300гр.)

Рижото Веге

130 ден.

рижото, доматен сос, пиперки, зачини (250гр.)