BEL PIATTO

ПАСТА

Болоњезе

180 ден.

паста, доматен сос, јунешко месо, кромид, лук, морков, зачини.(250гр.)

Арабијата

120 ден.

паста, доматен сос, јунешко месо, кромид, лук, морков, зачини.(250гр.)

Наполи

120 ден.

паста, доматен сос, зачини.(250гр.)

Сирење

150 ден.

паста, доматен сос, зачини.(250гр.)

Кватроформаџи

200 ден.

паста, сино сирење, крем сирење, тврдо сирење, чедар, бел сос, зачини.(280гр.)

Алио Олио

110 ден.

паста, лук, маслиново масло, зачини.(200гр.)

Паста пилешко со печурки во бел сос

180 ден.

паста ,пилешко месо, бел сос, печурки, зачини.(300гр.)

Паста пилешко во кари

180 ден.

паста, пилешко месо, жолт сос, зачини.(300гр.)

Паста Веге

130 ден.

паста, доматен сос, пиперки, зачини.(250гр.)

Паста со пилешко и зеленчук

170 ден.

паста , пилешко месо, зеленчук, лук, зачини.(250гр.)

Паста Карбонара

180 ден.

паста , сланина, бел сос, тврдо сирење, јајце, зачини(300гр.)

Паста Фунги

130 ден.

паста, печурки, бел сос, зачини.(230гр.)